TRGOVAČKA VAGA SA ETIKETIRANJEM
bPro
Integracija sve-u-jednom

O proizvodu

bPro integrira skenere i ladicu za novac u jedan sustav. Umrežavanje do deset mjerila omogućuje tvrtkama da iskoriste prednosti operacije s plutajućim operatorom kako bi povećali brzinu usluge. Neobavezna bežična komunikacija omogućuje jednostavno pozicioniranje u vašem okruženju bez pretjeranog kabliranja.

Podnosi najteža trgovačka okruženja

Nadogradnje bPro Light touch tipkovnice podržavaju najveću jednostavnost korištenja. BPro dizajn je u potpunosti kompatibilan sa zahtjevima oštrih maloprodajnih okruženja. Podnosi jaka kolebanja temperature i vlažnosti, prašine, prljavštine i vibracija, čime se smanjuju troškovi zastoja i održavanja

Elektronska maloprodajna ljestvica s dobro osmišljenim funkcionalnostima i mogućnostima za korištenje u različitim okruženjima.

Performanse

Osnovne

Primjene

Standard: Račun

Opcija: Etikete / Cash softver / umrežavanje

Zaslon

LCD zaslonski prikaz

Pisač

2 "Pisač za naljepnice i ulaznice

Brzina ispisa

110 mm / s

Tipkovnica

99 tipki

Broj podešavenih tipki

69 Tipke

Sučelja

2xRS232, RJ11, Ethernet, RJ45

Flash memorija

4 MB

Glavna memorija

1 MB

Detaljan opis

cq5dam.web.1280.1280_1.jpeg

Kompaktna ili s gornjom tipkovnicom, bPro je profesionalno rješenje za maloprodajne tvrtke koje zahtijevaju visoku razinu performansi. Njegov 66 MHZ snažni procesor pruža snagu za isporuku detaljnih izvješća o upravljanju i podržava sve aktivnosti koje rastuće poslovne potrebe. bPro integrira skenere i ladicu za novac u jedan sustav. Umrežavanje do deset mjerila omogućuje tvrtkama da iskoriste prednosti operacije s plutajućim operatorom kako bi povećali brzinu usluge. Neobavezna bežična komunikacija omogućuje jednostavno pozicioniranje u vašem okruženju bez pretjeranog kabliranja. Lagane nadogradnje tipkovnice podržavaju najveću jednostavnost korištenja. BPro dizajn je u potpunosti kompatibilan sa zahtjevima oštrih maloprodajnih okruženja. Podnosi jaka kolebanja temperature i vlažnosti, prašine, prljavštine i vibracija, čime se smanjuju troškovi zastoja i održavanja.


Robusna konstrukcija - napravljena za obavljanje posla


Izvrsnost u tisku - brzina zadovoljava kvalitetu


Moderno umrežavanje - brza usluga korisnicima zajamčena


Ekskluzivni dizajn - poboljšajte sliku svoje trgovine

 

 

Mjerni raspon

Očitanje

Minimalno vaganje

 Opcija 1

 3/6 kg

 1/2 g

 20 g

 Opcija 2

 6/15 kg

 2/5 g

 40 g

 Opcija 3

 30 kg

 5 g

 100 g

*) Printout below the minimum weight is possible, but not with price display

Dokumenti

Brošura

Brzi vodič