TRGOVAČKA VAGA SA ETIKETIRANJEM
UC
Red dot design 2012

O proizvodu

Red dot design 2012 UC-HTT-M skala od UT Evo linije tvrtke METTLER TOLEDO osvojila je nagradu Red Dot u kategoriji Dizajn proizvoda. Ova međunarodno priznata nagrada potvrđuje izvanrednu kvalitetu estetskog i funkcionalnog dizajna UC Evo Line.

Impresivne informacije

Bilo da pružate informacije o higijeni, obavještavate osoblje o novim regulatornim pravilima, dajete stručne savjete o receptima ili pružate informacije o sastojcima i njihovom porijeklu: zaslon osjetljiv na dodir savršena je platforma za inovativno osposobljavanje zaposlenika i vrijedne savjete tijekom procesa prodaje

Najbolja vidljivost i čitljivost

Scena je savršeno postavljena za vizualnu promociju prodaje, bez prepreka vidljivosti: s fleksibilnim sustavom prikaza skala, kut nagiba i visina zaslona mogu se individualno prilagoditi vašem prodajnom prostoru - uključujući visinu i ladice za novac. Informacije i oglašavanje su najučinkovitije kada dođu do klijenta.

Održiva tehnologija

UC Evo Line vage su vrlo ekonomične kada je u pitanju potrošnja energije. To se svakako isplati i dobro je za okoliš. Strategije za više održivosti prikazane su na vjerodostojan način - UC Evo Line skale čine odluku lakšom.

Detaljan opis

cq5dam.web.1280.1280.png

Impresivne informacije


cq5dam.web.1280.1280_1.png

Najbolja vidljivost i čitljivost


cq5dam.web.1280.1280_1.jpeg

Održiva tehnologija


 

Dokumenti

Brošura