LABORATORIJSKA VAGA
Precizna vaga ME
Suština vaganja

O proizvodu

Svakodnevni postupci vaganja jednostavni su i učinkoviti zahvaljujući ergonomskim značajkama dizajna ME vaga. Bitna funkcionalnost je na dohvat ruke, pružajući točne i pouzdane rezultate vaganja iz dana u dan.

Jednostavna pouzdanost

Tehnologija vaganja tvrtke METTLER TOLEDO jamči stabilnost i točnost rezultata. Vage ME pružaju brze i pouzdane rezultate. Unutarnje podešavanje omogućuje brz način podešavanja vage samo jednim pritiskom tipke.

Jednostavno korištenje

Jednostavno sučelje omogućava izravan pristup aplikacijama i rutinama za podešavanje. U kombinaciji s lakim čišćenjem vaši zadaci postaju brzi i učinkoviti. Veliki brojevi na sjajnom pozadinskom zaslonu lako se čitaju u svim radnim okruženjima.

Suštinska funkcionalnost

Ove robusne vage ne samo da jednostavnim radom i brzim rezultatima podržavaju vaše svakodnevne zadatke, nego se lako i čiste, imaju prednje nožice za uravnoteživanje te mogućnost unutarnjeg podešavanja pritiskom na tipku.

Dizajnirane da traju

Vage ME izrađene su da traju. Kompaktno metalno postolje i visokokvalitetni materijali pružaju jamstvo da se možete osloniti na točnost rezultata dugi niz godina.

Detaljan opis

Dokumenti

Brošura