LABORATORIJSKA VAGA
EXPLORER
OHAUS Explorer serija analitičkih vaga kombinira moderne značajke i elemente

O proizvodu

OHAUS Explorer serija analitičkih vaga kombinira moderne značajke i elemente dizajna kako bi ponudila neusporedivu funkcionalnost u nizu visokih performansi za razliku od bilo koje druge vage na tržištu. Ove pametne i intuitivne vage i sve njihove inteligentne značajke pojednostavljuju čak i najsloženija laboratorijska mjerenja.

Funkcije

Vaganje, Brojanje komada, Postotno vaganje, Checkweighing, Životinjsko / dinamičko vaganje, Punjenje, Totalizacija / Statistika, Formulacija, Diferencijalno vaganje, Određivanje gustoće, Držanje vrha, Trošak sastojka, Podešavanje pipete, SQC

Display

5,7-inčni (145 mm) VGA grafički zaslon osjetljiv na dodir s kontroliranim svjetlom

Napajanje

AC adapter (uključen)

Komunikacija

RS232 i USB (uključen) ili drugi RS232 / Ethernet (dodatna oprema se prodaje zasebno). GLP / GMP izlazni podaci s satom stvarnog vremena.

Konstrukcija

Modularni dizajn, metalna baza, ABS kućište, tas od nehrđajućeg čelika, stakleni štit s gornjim bočnim vratima i preklopnim / kliznim gornjim vratima, osvijetljeni prednji pokazivač razine, integrirana kuka za vaganje, sigurnosni nosač, bravica za kalibraciju, četiri senzora osjetljiva na dodir, poklopac za upotrebu za cijelo kućište

Značajke dizajna

Filtri okoline koji se mogu odabrati, auto tara, korisničke kalibracijske točke, softverska blokada i reset, korisnički odabrane komunikacijske postavke i mogućnosti ispisa podataka, korisnički definirani projektni i korisnički ID, auto standby, do 14 radnih jezika

Detaljan opis

Explorer-Analytical-USP1.jpg

Veliki zaslon u boji osjetljiv na dodir omogućuje pristup naprednim načinima primjene i značajkama aplikacijskog softvera koje pokreću ikone, kao što su korisnički upravitelj, knjižnica i indikacija minimalne težine.


Explorer-Precision-High-Capacity-USP3.jpg

Explorer nudi brzo vrijeme stabilizacije, optimiziranu linearnost i specifikacije ponovljivosti, poboljšano filtriranje vibracija kao i automatsko kalibriranje kako bi se osigurala točnost.


Explorer-Analytical-USP2.jpg

Nosač štita omogućuje jednostavan ulaz u komoru za vaganje kroz pokrov s poklopcem ili kliznim gornjim vratima i gornjim bočnim vratima koja se mogu automatski kontrolirati na / AD modelima.

Dokumenti

Brošura