LABORATORIJSKA VAGA
PIONEER
Pioneer PX5 kombinira bitnu funkcionalnost vaganja s konkurentnim performansama

O proizvodu

Pioneer PX5 kombinira bitnu funkcionalnost vaganja s konkurentnim performansama, nudeći visoku točnost i ponovljivost za aplikacije u laboratorijskim, industrijskim i obrazovnim okruženjima. PX5 je jeftin i intuitivno dizajniran za inteligentan rad s drugim linijskim zaslonom za dodatne informacije, te USB i RS232 povezivost za jednostavnu komunikaciju.

Funkcije

Osnovno vaganje, brojanje dijelova, postotno vaganje, vaganje životinja, određivanje gustoće

Display

LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem; Drugi prikaz zaslona za dodatne informacije ili upute

Napajanje

AC adapter (uključen)

Komunikacija

RS232 i USB uređaj (uključen); Izlaz s GLP / GMP podataka s satom u stvarnom vremenu

Konstrukcija

Metalna baza, kućište od plastičnog materijala, pomični spremnik od nehrđajućeg čelika, stakleni štitnik, integrirana kuka za vaganje, sigurnosni nosač, poklopac u uporabi

Značajke dizajna

Korisnički odabrani filtri i postavke svjetline, auto-tara, automatsko zatamnjenje, korisnički odabrane točke kalibracije raspona, izbornik za isključivanje softvera i resetiranje, korisničke postavke za odabir i opcije ispisa podataka, korisnički definirani korisnički ID i korisnički preopterećenje indikator, pokazatelj stabilnosti, četiri radna jezika

Detaljan opis

Pioneer-PX5-USP-1.jpg

PX5 nudi visoku točnost i ponovljivost za bitne aplikacije za vaganje u laboratorijskim, industrijskim i obrazovnim okruženjima uz ekonomičnu cijenu.


Pioneer-PX-Analytical-USP-1.jpg

Uz kućište od lijevanog metala, pod-posudu i posudu za vaganje od nehrđajućeg čelika, PX5 je trajno konstruiran za svestranu, dugotrajnu uporabu.


Pioneer-PX-Precision-USP-2.jpg

PX ima drugi redak za dodatne informacije ili smjernice, statičku traku za uklanjanje za praktično uzemljenje i USB i RS232 vezu za jednostavnu komunikaciju.

Dokumenti

Brošura