NOVA GENERACIJA VAGA S ISPISOM
bPlus
Izvrsna čitljivost

O proizvodu

LCD zaslon za korisnika i kućište tipkovnice podesivi su te korisnicima omogućuju izvrsnu čitljivost čak i u jarko osvijetljenoj trgovini i u uvjetima jakog osvjetljenja kao što je izravna sunčeva svjetlost. Ergonomski dizajnirana podesiva tipkovnica treba manje prostora u uskom okruženju.

Kvaliteta.

bPlus ispunjava sva očekivanja vezana za kvalitetu. Elegantan dizajn, komponente vrhunske kvalitete kao što je iznimno brz pisač i aluminijsko kućište – uz sve pažljivo razmatrane detalje čija kombinacija čini vidljivu razliku. 

Praktično upravljanje podacima

Mrežna veza putem LAN ili bežične mreže, automatsko sigurnosno kopiranje, traženje podataka na poslužitelju u stvarnom vremenu, prijenos i sigurno spremanje podataka o artiklu i konfiguraciji putem USB memorije: širok spektar pametnih upravljačkih funkcija koje pojednostavljuju i ubrzavaju postizanje sigurnosti podataka i upravljanje podacima.

Pametno upravljanje.

Pobrinite se da su firmware i podaci o konfiguraciji ažurirani te optimizirajte vrijeme rada i osigurajte neometan nastavak rada na sustavu pomoću softverske aplikacije koja je bogata značajkama i u skladu sa zakonima. Vaga bPlus omogućuje praktično podešavanje i konfiguraciju s pomoću softvera za konfiguraciju vaga ili jednostavno učitavanje konfiguracije putem USB memorije.

Detaljan opis

bPlus_2.jpegKvaliteta


bPlus_4.jpegPraktično upravljanje podacima


cq5dam.web.1280.1280.jpegPametno upravljanje.

Dokumenti

Brošura