NOVA GENERACIJA VAGA S ISPISOM
Freshway V
Savršeno rješenje za sve stanice za vaganje na blagajnama

O proizvodu

Modularnost Linija FreshWay iz tvrtke METTLER TOLEDO, kao savršeno rješenje za sve stanice za vaganje na blagajnama, trebala bi biti prvi odabir svih koji žele veću fleksibilnost i više mogućnosti prilagodbe rasporeda trgovine i uslužnog koncepta – neovisno o tome koristi li se za vaganje u konvencionalnim supermarketima, lokalnim trgovinama s delicijama ili na pultu s toplom hranom.

Fleksibilno postavljanje

S vagom FreshWay V, samo upravljačka jedinica mora biti fiksna, a trgovci mogu promijeniti položaj jedinice za vaganje kako i kada god žele. To znači da nije potrebno trajno prilagoditi uslužne pultove bušenjem rupa ili otvora. Članovi uslužnog osoblja mogu nagnuti korisnički zaslon osjetljiv na dodir tako da odgovara njihovim osobnim ergonomskim potrebama.

Oglašavanje unutar trgovine kojim se povećava prodaja

Linija FreshWay uključuje vrlo učinkovite vage s dovoljnim napajanjem za grafičke digitalne oglase koji opterećuju procesor koji će zasigurno uvesti dašak noviteta na mjesto prodaje. Svijetli zaslon za kupce od 12,1 inča idealna je medijska platforma za povećanje prodajnog uspjeha s promocijama koje povećavaju prodaju i privlačnim kampanjama za razne robne marke.

Pametan koncept kućišta

Linija FreshWay robusna je i izdržljiva s uvijek zadivljujućom pouzdanosti, čak i u vlažnim, mokrim ili hladnim okruženjima. Vage iz linije FreshWay nemaju otvore ili rubove u kojima bi se mogla nakupiti prljavština, a ravna ploča za vaganja može se brzo ukloniti i lako očistiti što omogućuje maksimalnu razinu higijene.

Detaljan opis

FreshWay_1.jpegFleksibilno postavljanje


cq5dam.web.1280.1280_1_1.jpegOglašavanje unutar trgovine kojim se povećava prodaja


cq5dam.web.1280.1280_2.jpegPametan koncept kućišta

Dokumenti

Brošura