NOVA GENERACIJA VAGA S ISPISOM
FreshBase Tower
Sa zaslonom za kupce

O proizvodu

Vaga FreshBase T tvrtke METTLER TOLEDO s tipkovnicom i zaslonom za kupce na gornjem dijelu vrlo je učinkovita vaga za prodajne pultove, bilo da se radi o supermarketima, mesnicama ili lokalnim trgovinama s delicijama. Zaslon za kupce u boji od 7 inča opremljen tehnologijom svijetlog LED zaslona s pozadinskim osvjetljenjem jamči izuzetno visoku stabilnost kuta gledanja, a karakteriziraju ga i svojstva smanjenja odsjaja i izvrsne vrijednosti svjetline i kontrasta, čime se osigurava optimalna čitljivost i učvršćuje povjerenje korisnika.

Robustan dizajn

Dizajn koji osigurava učinkovitost: kućište od tlačnog lijevanog aluminija čini vage FreshBase iznimno robusnima. Vage FreshBase vrlo su otporne na kiseline, masti i velika mehanička opterećenja. Tragovi oštrica i ogrebotine gotovo se i ne vide na kućištu zaslona izrađenom od ABS polimera. Naljepnice se jednostavno uklanjaju s neprianjajuće površine, što je važno ako se vage koriste kao samoposlužne vage.

Jednostavno rukovanje

Brze i inteligentne: vage FreshBase intuitivne su za rukovanje zahvaljujući izborniku na dodirnom zaslonu, a uz to korisnicima nude dodatne interaktivne i praktične funkcije. Novi zaposlenici i honorarni radnici mogu naučiti kako se brzo i točno koristiti vagama nakon kratke obuke, bez potrebe za dodatnom pomoći ili edukacijom.

Dokazana funkcionalnost

Neovisno o tome omogućavate li plaćanje debitnim karticama, zahtijevate li sljedivost ili opcionalno prosljeđivanje naljepnica: korisnicima vaga FreshBase na raspolaganju je mnoštvo funkcija ugrađenih u softver ovih vaga koje su rezultat kombiniranja znanja i godina iskustva tvrtke METTLER TOLEDO iz područja maloprodaje prehrambenih proizvoda. Vage FreshBase iznimno su kompatibilne s postojećim integracijama u alate i rješenja za upravljanje zalihama.

Brzo mijenjanje rola

Važno tijekom najprometnijih sati: mijenjanje role potpuno je jednostavno, što znači da kupci neće trošiti vrijeme na čekanje. Pisač za naljepnice od 2 inča brzo ispisuje sve kupljene artikle na papir; a u slučaju uporabe većih rola za račune ili naljepnice, promjera do 120 milimetara,
potrebno je rjeđe mijenjati role.

Detaljan opis

FreshBase_2.jpgRobustan dizajn


FreshBase_5.jpgJednostavno rukovanje


FreshBase_3.jpgDokazana funkcionalnost


FreshBase6.jpgBrzo mijenjanje rola